11 de febrer 2007

Acord electoral Iniciativa per La Pobla - E. U. – Els verds

El compromís amb el medi ambient és un dels punts principals del nostre projecte. És per això que des d'Iniciativa Per La Pobla -EU s’ha arribat a un acord amb Els Verds per concórrer junts a les properes eleccions municipals de maig .
A la reunió que va tindre lloc la passada setmana amb Pura Peris, Els Verds ens oferiren el seu assessorament en matèria ambiental, la seua experiència i el seu compromís ecologista, sumant-nos des del col·lectiu d’Esquerra Unida de La Pobla al pacte que s’ha consumat ja en municipis de tot el País.
En el cas de la nostra localitat, on la consciència mediambiental és pràcticament inexistent, considerem la necessitat de fomentar-la com a una prioritat.
Projectes que tenim en cartera, com la creació d’un cinturó verd a La Pobla o el foment de l’ús d’energies renovables no contaminants, assoliran una major projecció amb la inclusió dels punts de vista i suggeriments de Els Verds.
Sempre és bona notícia quan se sumen les forces del progressisme i si, com en este cas, l’objectiu és fer de La Pobla un poble modern i respectuós amb el medi, encara més.
A partir d’ara, la nova coalició electoral passarà a dir-se Iniciativa Per La Pobla - Esquerra Unida – Els Verds.
Progressistes d’esquerra i ecologistes comencem de la mà i amb molta il·lusió este nou projecte, del qual volem fer-vos partíceps.
Esperem ser capaços de transmetre l’entusiasme amb el qual s’ha signat.