11 de desembre 2007

L’empresa del pare d'un regidor del PP de La Pobla realitza obra pública per a l'Ajuntament

Un dels articles de la Llei de Contractació d'Obres Publiques exigix que les empreses que treballen per a un ajuntament no poden tindre ninguna relació familiar amb els governants, com a mínim fins al tercer grau de consanguinitat.
L'equip de Govern de La Pobla de Vallbona s'ha votat eixa premissa i ha contractat l'empresa del pare i els germans d'un dels regidors del Partit Popular per a realitzar les obres del parc de darrere de l'ajuntament.
Esta empresa de transport, càrrega i descàrrega i excavacions havia fet tots els treballs de l'Ajuntament durant l'etapa Alba (22 anys ni més ni menys). Amb l'arribada dels socialistes al consistori les obres públiques canviaren de mans i anaren a parar a una altra empresa de la localitat. Ara amb la tornada dels populars les coses han tornat al seu cabdal i les feines les tornen a fer els de sempre. El problema és que esta vegada un dels fills del propietari de l’empresa d'excavacions és regidor al consistori municipal. A més a més, este mateix representant públic treballava en la pròpia firma abans d'entrar en política i convertir-se en regidor.

Sergi Pitarch
Publicat a edeta.org